Happy-Back-To-Work Event

COLLEGE TOUR
ARJEN LUBACH

De College Tour met Arjen Lubach is hét ideale back-to-work event voor bedrijven en organisaties. Op geheel eigen wijze neemt Arjen je mee in zijn leven. Van Zondag met Lubach tot zijn theatertour en het boek Stoorzender. Met veel humor, interactie en onder leiding van presentator Tom Jessen.

Over de College Tour

De College Tour met Arjen Lubach is de ideale kick-starter om je personeel met veel energie weer te verwelkomen op kantoor. Na meer dan een jaar thuiswerken kunnen veel mensen niet wachten. Arjan Lubach maakt er een feestje met dit Back To Work Event. De show bestaat uit vaste onderdelen.

Z

Zelfspot

Met veel zelfspot vertelt Arjen Lubach in de College Tour over zijn carrière. Over zijn grootste successen en meest hilarische mislukkingen.

Humor

Een show vol met typische Lubach-humor. Zoals je hem kent van zijn TV-show en theatertour.

Interactie

Arjen beantwoordt vragen van het publiek. Een unieke ervaring. Nooit eerder was het contact tussen Arjen en zijn publiek zo intiem.

Programma

De College Tour kent een vaste opbouw en wordt gemaakt vanuit een (pop-up) studio. Binnen de actuele corona-regels is zoveel mogelijk publiek fysiek aanwezig. De rest volgt de show online.

Minuten

Anekdotes

Grapjes over de baas

% Lach garantie

Arjen Lubach

Over Arjen Lubach

Sinds 2014 is Arjen de presentator van het wekelijkse satirische nieuwsprogramma ZONDAG MET LUBACH. Het programma werd bekroond met de Televizierring. Arjen ontvangt internationale aandacht van CNN en The New York Times met zijn Trump video. De video gaat viral en wordt wereldwijd door meer dan 30 miljoen mensen bekeken.

Waarom bedrijven kiezen voor Lubach

Bekendheid, humor en maatschappelijk verantwoord. Dat zijn de meest genoemde redenen waarom bedrijven kiezen voor Arjen Lubach.

Het publiek waardeert – naast zijn humor – ook de maatschappelijke betrokkenheid van Arjen. Hij weet met zijn bekendheid ook veel jonge mensen te interesseren voor een breed scala aan urgente onderwerpen. Van klimaatverandering tot de gevaren van deep fake.

  • Bekendheid – 90%
  • Maatschappelijke betrokkenheid- 92%
  • Humor – 94%

“Vaak denken mensen dat je de diepte in moet, moet raken aan onaangeraakte roerselen, dat je die bij de ander omhoog moet halen, maar dat is onzin: de verdieping zit in structuur, in het vormen van gedachten, in absurdisme, in taal, in humor.”

Arjen Lubach, ‘Magnus’

Over Tom Jessen

Presentator Tom Jessen interviewt Arjen Lubach in de College Tour. Hij gaat in op het laatste seizoen van Zondag met Lubach, Arjen’s toekomstplannen, de theatertour en het recent verschenen boek Stoorzender. Ook is er veel ruimte voor vragen vanuit het publiek.

Reviews

Naast de vele humor waarderen bedrijven de openheid en het relaxte karakter van de College Tour.

“Heerlijk om naar Arjen te luisteren. Onder meer vanwege zijn geweldige humor. Echte aanrader.”

Saskia

deelnemer College Tour

“Hier krijg ik echt energie van. Super! Genoten van Lubach en zijn heerlijke nuchtere kijk op het leven.”

Frederik

deelnemer College Tour

Interesse?
Neem contact op!

Wil je vrijblijvend meer informatie over de College Tour met Arjen Lubach? Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Je kunt ons ook telefonisch of via WhatsApp bereiken op 085 – 301 80 88.

* Dit programma is uitsluitend bedoeld voor bedrijven of organisaties
** Voorwaarden en prijs op aanvraag
*** Programma onder voorbehoud van beschikbaarheid