Neem contact op

Hartstikke leuk om samen aan de slag te gaan. Maar misschien wil je eerst wat meer informatie. Of even overleggen over wat het beste bij je event past. Neem voor meer informatie en een advies op maat contact op met Tom. Je mag ook altijd een appje sturen.

Wil je dat Tom al direct een datum reserveert voor je event? Vraag dan via het boekingsformulier een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Tom Jessen

085 301 80 88

FAQ's

Waarom moet ik Tom als host kiezen?

Tom heeft veel ervaring als presentator. Hij weet hoe hij een verhaal goed en effectief moet overbrengen. Zowel voor camera als in een zaal. Maar met Tom haal je niet alleen een presentator in huis maar een partner die meedenkt vanaf het eerste moment. Over de vorm, techniek, andere sprekers en een stukje coaching. Na afloop geeft hij een evaluatie met learning points voor je volgende event.

Is Tom ook in te zetten als gespreks- of debatleider?

Ja. Rond verkiezingen, bijeenkomsten van ministeries of de Europese Commissie en inspraakavonden van gemeentes of provincies wordt Tom vaak gevraagd om debatten te leiden. Belangrijk, omdat alle belanghebbenden invloed moeten kunnen hebben op de uiteindelijke besluitvorming. Soms lopen de gemoederen hoog op, maar Tom bewaart rust en kalmte en zorgt voor een geordend verloop van de bijeenkomst. Vraag naar de mogelijkheden en eventuele referenties.

Presenteert Tom ook in het Engels?

Tom presenteert naast in het Nederlands ook vloeiend in het Engels en Duits. De  intensiteit van de voorbereiding bepaalt of hiervoor een meerprijs gerekend wordt.

Naast een presentator zoek ik ook techniek. Kan dat?

Een webinar of podcast organiseren? Via t-talks faciliteert Tom naast moderatie ook het technische gedeelte. En dat tegen scherpe prijzen. Handig, want zo houd je alles zelf in de hand via één partij. Vraag naar de mogelijkheden.

Wat kost Tom als online host?

Dit is de meest gestelde vraag. Het antwoord is uiteenlopend. Elk event is anders en daarom geldt altijd een prijs op maat. Houd rekening met een vanaf-prijs van 1.500 euro (excl.).