Vraag een offerte aan

Leuk dat je wilt samenwerken! Het is handig om de datum van je event alvast door te geven. Zie het als een voorlopige reservering. Je zit nog nergens aan vast. Vul de gegevens hiernaast in, dan stuurt Tom je binnen 24 uur een offerte op maat. Wil je sneller een reactie, stuur dan een appje.

Gratis optie

Vrijblijvende offerte

Binnen 24 uur reactie

Tom Jessen

085 301 80 88

FAQ's

Waarom moet ik Tom als host kiezen?

Tom heeft veel ervaring als presentator. Hij weet hoe hij een verhaal goed en effectief moet overbrengen. Zowel voor camera als in een zaal. Maar met Tom haal je niet alleen een presentator in huis maar een partner die meedenkt vanaf het eerste moment. Over de vorm, techniek, andere sprekers en een stukje coaching. Na afloop geeft hij een evaluatie met learning points voor je volgende event.

Is Tom ook in te zetten als gespreks- of debatleider?

Ja. Rond verkiezingen, bijeenkomsten van ministeries of de Europese Commissie en inspraakavonden van gemeentes of provincies wordt Tom vaak gevraagd om debatten te leiden. Belangrijk, omdat alle belanghebbenden invloed moeten kunnen hebben op de uiteindelijke besluitvorming. Soms lopen de gemoederen hoog op, maar Tom bewaart rust en kalmte en zorgt voor een geordend verloop van de bijeenkomst. Vraag naar de mogelijkheden en eventuele referenties.

Presenteert Tom ook in het Engels?

Tom presenteert naast in het Nederlands ook vloeiend in het Engels en Duits. De  intensiteit van de voorbereiding bepaalt of hiervoor een meerprijs gerekend wordt.

Naast een presentator zoek ik ook techniek. Kan dat?

Een webinar of podcast organiseren? Via t-talks faciliteert Tom naast moderatie ook het technische gedeelte. En dat tegen scherpe prijzen. Handig, want zo houd je alles zelf in de hand via één partij. Vraag naar de mogelijkheden.

Wat kost Tom als online host?

Dit is de meest gestelde vraag. Het antwoord is uiteenlopend. Elk event is anders en daarom geldt altijd een prijs op maat. Houd rekening met een vanaf-prijs van 1.500 euro (excl.).

Dagvoorzitter

Webinars

Podcasts

Presentator

Round-tables

Interviewer

Dagvoorzitter

Webinars

Podcasts

Presentator

Round-tables

Interviewer

"Tom is een allrounder met een indrukwekkende kennis van zaken. Voor ING hoste hij de opening van Cumulus Park. Hij had snel de essentie te pakken in de interviews met Femke Halsema en CEO Ralph Hamers."

Irene Duyn

ING Nederland

"Tom is een echte professional. In no time hebben we een webinar opgezet voor ons jaarlijks Trends in Export rapport. Door Tom’s kalmte en skills kon ik me 100% concentreren op mijn verhaal. Echt een aanrader!"

Tom Kaars Sijpesteijn

Atradius

"Samen met Tom hebben we de allereerste talkshow voor dealers georganiseerd. Tom stelt de juiste vragen en praat het programma op unieke, onnavolgbare wijze aan elkaar. Alleen maar positieve reacties gekregen!"

Tjeerd Tuitel

directeur ŠKODA Nederland

Moderator of the Year Nominee

Deze bedrijven kiezen Tom Jessen als host voor onvergetelijke, online events.