Tom Jessen als podcast host

Een podcast werkt beter en effectiever dan TV, tekst of radio. Dat zegt de wetenschap over het medium dat al sinds 2006 bestaat. Maar pas de laatste jaren is podcast aan een flinke opmars bezig. Het is de ideale manier om je doelgroep kennis te laten maken met de expertise van je organisatie.

Een ervaren podcast host is daarbij essentieel. Tom Jessen hoste podcasts voor A-merken als Achmea, bol.com en Accenture. Naast hosting kan hij je podcast ook produceren.

3 redenen om Tom te kiezen als podcast host

 

1. Boost je autoriteit

Zorgt voor kennisoverdracht en opbouwen van autoriteit van je merk

2. Meer engagement

Creëert hoge engagement met je publiek

3. Beter script

Presenteert niet alleen, maar denkt ook mee bij het maken van je script

Voorbeelden van succesvolle podcasts

Voor deze merken presenteert Tom podcasts. Luister naar enkele voorbeelden.

“Samen met Tom hebben we de allereerste talkshow voor dealers georganiseerd. Tom wist de juiste vragen te snellen en praatte het programma op unieke, onnavolgbare wijze aan elkaar. Alleen maar positieve reacties gekregen!”

Tjeerd Tuitel

directeur ŠKODA Nederland

Een sterke podcast begint met een goed script

Een succesvolle podcast begint met een script. Tom helpt je bij het doorgronden van je onderwerp. Hij denkt mee bij de opbouw van de podcast en het opstellen van de beste vragen. Helemaal uitschrijven mag, maar dat hoeft niet. De kunst zit ‘m in het neerzetten van een naturel gesprek. Het is ook goed om na te denken welke sprekers in je podcast optreden. Tom adviseert en kan als je wat wilt de sprekers vooraf coachen.

Techniek van een podcast

Met t-talks faciliteert Tom ook de opname van een podcast. Met een locatieset toveren we je kantoor in een paar minuten om tot een ware studio. En als de podcast af is, wil je natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen gaan luisteren. T-talks verzorgt de distributie naar populaire podcast-apps als Spotify, Apple Podcast en Google Podcast.

Zo heb je één aanspreekpunt voor alle zaken.

Lees mijn blog