Over Tom Jessen

Tom Jessen is één van de meest geliefde online dagvoorzitters van Nederland. Als moderator tilt hij elk webinar naar een hoger niveau. Hij imponeert met grote kennis van zaken. Van economie tot politiek. En van juridische tot medische zaken.

Bekend van RTL en BNR

Tom Jessen begon zijn carrière in het talententeam van Veronica. Daar leerde hij de kneepjes van het vak. Zijn presentatiewerk voor RTL, BNR en L1 combineerde hij al snel met presentaties in binnen- en buitenland.

Jaarlijks begeleidt Tom nu als dagvoorzitter tientallen online webinars voor A-merken, overheden en andere organisaties.

Met t-talks biedt hij bovendien een totaalpakket voor de organisatie van online events.

"Tom is een allrounder met een indrukwekkende kennis van zaken. Voor ING hoste hij de opening van Cumulus Park. Hij had snel de essentie te pakken in de interviews met Femke Halsema en CEO Ralph Hamers."

Irene Duyn

ING Nederland

"Tom is een echte professional. In no time hebben we een webinar opgezet voor ons jaarlijks Trends in Export rapport. Door Tom’s kalmte en skills kon ik me 100% concentreren op mijn verhaal. Echt een aanrader!"

Tom Kaars Sijpesteijn

Atradius

"Samen met Tom hebben we de allereerste talkshow voor dealers georganiseerd. Tom stelt de juiste vragen en praat het programma op unieke, onnavolgbare wijze aan elkaar. Alleen maar positieve reacties gekregen!"

Tjeerd Tuitel

directeur ŠKODA Nederland

Humor, energie en snelheid

Opdrachtgevers waarderen de snelheid waarmee Tom een congres of seminar begeleidt. Zonder in te boeten op inhoud, weet hij bezoekers geboeid te houden tot de laatste minuut. Tom voelt feilloos aan welk sentiment leeft onder zijn publiek. Hij schakelt op als de aandacht verslapt en neemt gas terug als dat nodig is.

Moderator of the Year Nominee

Deze bedrijven kiezen Tom Jessen als host voor onvergetelijke, online events.

Lees mijn blog